sportdirigit.info@gmail.com 
Telèfon: 636273618

QUÍ SOM

Sport Dirigit som una empresa de serveis creada i dirigida per mestres i professionals actius en el món de l’educació dedicada a l’organització i gestió de tot tipus d’activitats amb infants.

Els nostres principals clients són Ajuntaments, Escoles, AMPAs i famílies que busquen solucions personalitzades pels seus projectes de lleure.

Oferim, entre d’altres, gestió de rebuts, absorció i contractació de personal, gestió de grups i un coordinador personal que permet una comunicació directa i fluida amb nosaltres a través de diversos canals (via mail, telèfon i visites periòdiques).

Treballem en l’àmbit de l’educació en el lleure i per aquest motiu creem totes les nostres activitats pensant en el desenvolupament personal dels nostres participants dins d’un sentit educatiu, formatiu i sociabilitzador.

Sport Dirigit es mou gràcies a la il·lusió per oferir un servei de qualitat a uns preus justos i reals sense oblidar la gran responsabilitat que comporta treballar amb nens.
Disposem i ens regim a partir d’un codi ètic. Creiem que les persones que formen part del nostre equip són el motor principal de l’empresa i és per aquest motiu que tenim un equip de professionals prèviament preparats i legalment contractats dins el conveni de lleure.

SportDirigit.S.L. 2017